En liten lycklig del

Jag försöker verkligen hitta dom där små lyckliga delarna utav mitt liv.

* När Alice föddes ville jag skrika över hela världen att hon var född.
känslan håller i sig, jag är fortfarande glad och vill verkligen räknas som en moster för henne i äldre dagar.

* När vi var i danmark över en helg och tarzan bad om att få vara med mig konstant och sova bredvid mig. Det var jobbigt - lite irriterande men jag blev lycklig i själen att han ville vara min vän och att jag kunde vara en av hans älskade kusiner.

* Jobbet gör att jag tänker på annat på dagarna - oftast. det är efter jobbet när jag sitter i bil kön på väg hem som det spårar för jag måste underhålla mig, jag måste ha, jag måste försöka vara lycklig. = handlar olika saker på Ebay (allt utom kläder) i pastell färger.

* Jag köpte en fågelholk som jag håller på att måla om till ett sött glittrigt hus som jag ska ha som prydnad. En massa pastell (dock är taket brunt) och en massa glitter till dom passande färgerna. Jag behöver något att koncentrera mig på så jag inte börjar gråta.

* Jag köper dockor och badankor var dag.
Dockorna köper jag för att dom har vackra färger och jag känner mig söt. ankorna köper jag till samlingen som aldrig håller mig ensam.

Detta är några saker i mitt liv som jag behöver för att inte spåra. Jag känner det, att jag mår bättre med dessa punkter än:
* arbetslös = spelar online spel/tränar och gråtar
* kusin som aldrig får träffa släkt
* Att inte ha någon fritid
* Jag vet att jag inte har så många vänner kvar, därför känns det en trygghet i ankorna och dockorna så jag slipper gråta mig själv tillsöms längre för att fråga vad fan jag gjorde för fel.

Jag är inte frisk, jag är inte fri, jag är inte lycklig och jag är INTE på rätt spår där emot är jag klar med detta, jag är glad och jag går bredvid det rätta spåret.

Procter

En resa igenom livet.

RSS 2.0